Tillbaka

| Start |       


 

Sagan om Veronica:

Morgontrött, kaffedrickande tandläkarstudent.

Veronica BacheHösten 2005 flyttade till Stockholm för att studera till tandläkare på Karolinska Institutet. Jag flyttade då från Västerås där jag bott största delen av mitt liv, till Huddinge för att ägna mig på heltid åt studier. Sommaren 2010 blir jag färdig tandläkare och tiden får utvisa var jag kommer att jobba!

Mitt i studierna träffade jag Kristian som är kärleken i mitt liv. Han står ut med min besatthet av hundar och mina eviga planer att träna och tävla! Han tycker faktiskt att agility är roligt och följer gärna med när han inte spelar innebandy eller har Hockey-bockey! Det är förresten han som har byggt många av mina hinder och även hjälpt mig med att skapa hemsidan!

Vi bor i ett härligt hus på Adelsö som ligger ca 4 mil från skolan i Huddinge. En egen agilityplan med plats för några hinder  och ett hobbyrum åt Kristian- kan det bli bättre?!

Djur har alltid varit en stor del av mitt liv och jag har tidigare haft hamstrar, fiskar och en häst. Sedan 1995 har hundintresset varit det största. Min första hund Sandie, en Flatcoated Retriever, fick upp mitt intresse för agility. Sandie blev 7 år gammal.Utsikt över agilitybanan och en träningssugen hund!

Joplin  har lärt mig oerhört mycket och är min guldklimp på alla vis. Joplin är född år 2000 och jag hoppas att vi har många fina år kvar tillsammans.

2002 kom min tredje hund, en Border Collie som heter Excel.Vi tränar och tävlar agility och vallning. Vallningen är en svår konst som jag mer och mer lär mig att förstå mig på, det är verkligen roligt! Nu räcker inte tiden till för allt och det är agilityn som får min fokus.

2007 kom Femme till familjen. Varje träningspass med henne är roligt och intressant. Detta är en hund som jag verkligen tror kommer att göra fina insatser på banan då hon visar kvaliteter som jag värdesätter hos en unghund.

2009 var det dags igen. Jag skulle inte ha fler hundar, men kunde inte hålla mig undan... Jag älskar ju att träna unghundar och tanken på lilla Kit Kat gjorde att jag var tvungen att ha en liten Border Collie till. Inte normalt, jag vet. Men kul. Mars 2009 flyttade hon till oss.

Sedan några år tillbaka håller jag kurser i agility på alla nivåer. Jag stormtrivs i intruktörsrollen och älskar att hitta lösningar på problem och få hundarna att gå snävare vägar med hjälp av förarens placering och kroppspråk!

 

 

 

 

Till sidans topp