Tillbaka
Om Excel

|   Stamtavla |    Agility | Start |


 

Gk Vallhpr SAgCH Sag(hopp)CH FinAgCH Agdalavallarnas Excel

Ras

Border Collie

Född

5 oktober 2002 , Reg.nr: REGV1749/02

Färg

Svart och vit, korthårig

Vikt

16,5 kg

HD/ Öga

A / UA

Agility

Se sida

Vallning

Gk Vallhpr samt 1:a pris ÖK får

MH

Testad med 1:a på skott

Far

Gk Vallhpr Guldgruvans Gordon

Mor

Gk Vallhpr Rule Chippa

Uppfödare

Stefan Engström, Kennel Agdalavallarna

Sagan om Excel

Excel är en hund man aldrig har tråkigt med. Hon har inte bara ett roligt sätt, hon är otroligt charmig och har en personlighet som är mycket speciell. Inte minst när det gäller tvättmaskiner, katter och TV-apparater. Då är Excel mycket intresserad!

När man ska jobba med lite mer seriösa saker är Excel alltid pigg och älskar leksaker och godis, det gör det hela mycket enkelt att motivera denna jycke!

Första åren var Excel som ett batteri som aldrig vilade. Jag ångrade att jag inte döpte henne till Agdalavallarnas Duracell. Det tog ca 3 år innan hon lugnade ner sig så att matte hängde med i svängarna till vardags!

 

Vallhunden Excel

I vallningen är hon lugn och trygg. Har alltid varit en mycket bra nybörjarhund för mig att valla med. Hon har djurkänsla och flankerar bra och hittar aldrig på dumheter. Excel har 1:a pris ÖK får, men tyvärr räcker inte min tid åt att tävla så mycket vallning längre. Det är synd för Excel är duktig. Så här i efterhand kan jag säga att det gick fantastiskt enkelt att träna henne i alla lägen. Hon är ärlig!

 

Foto: Paul Rogelfeldt

Excel vallar 2008

 


Excel äter Foder från Lupus AB för att kunna fortsätta jobba på hög nivå!

Till sidans topp